Diari La Veu del País Valencià
Distanciament entre el govern i la ciutadania
COMPROMÍS CONSIDERA LA REUNIÓ DEL CONSELL DE LA GENERALITAT A CREVILLENT UNA MOSTRA MÉS DEL DISTANCIAMENT ENTRE EL GOVERN DE LA GENERALITAT I LA CIUTADANIA.

Compromís per Crevillent considera la reunió que va tindre el Consell de la Generalitat a Crevillent fugaç i inservible si la pretensió era acostar el govern als ciutadans, i en la qual, a més, es va evidenciar la desafecció de la ciutadania amb el Govern del PP.

Des del Consell i en concret des del seu President, el Sr. Alberto Fabra, s’ha volgut vendre en els últims dies i a la desesperada, un canvi de rumb a la Generalitat cap a la transparència així com una proximitat als ciutadans per recuperar la seua confiança. Pocs dies han sigut suficients per a quedar-se en res aquestes paraules i la prova la tenim en la visita del Consell a Crevillent oculta fins a unes poques hores abans i que va suposar un dispositiu policial important amb l’únic objectiu d’impedir que la ciutadania li fera arribar els seus problemes.

Ignasi Candela portaveu comarcal de Compromís manifesta que aquest model de visita fugaç i oculta que el Govern Valencià ha fet a Crevillent suposa una perduda d’oportunitat, ja que el Consell s’haguera dedicat a conéixer de primera mà els problemes més importants del nostre municipi i el seu entorn. Problemes com la retallada en l’ambulància del Servei Vital Bàsic que ha deixat de prestar-se les 24 hores, o com el macro-abocador que volen instal·lar a la Serra de Crevillent, en el veí municipi d’Albatera, i sens dubte el més alarmant, ser el municipi amb la taxa més alta de desocupació del País Valencià respecte a la població potencialment activa.

Però també hi ha importants projectes que el Consell vingut a Crevillent ni ha comentat ni vol conéixer el seu futur com és el cas de la urbanització dels 98 habitatges o del sector Sud inclòs la circumval·lació o el mateix Teatre Chapí, que tantes vegades ha sigut promés i tantes vegades ha sigut oblidat.

Per a Compromís és absurda la despesa i el malbaratament de mitjans, el fet de desplaçar-se des de València per a tenir una reunió d’una hora, prendre’s una picaeta en el càtering que es va organitzar sobre aquest tema i eixir a tota pressa com si fugiren d’un poble empestat.

Quina confiança poden tenir els crevillentins i les crevillentines amb uns governants que vénen a Crevillent a reunir-se amb l’excusa de voler acostar les institucions a la ciutadania i se’n van sense dedicar ni un segon del seu temps a conéixer aquests i altres problemes que li poden plantejar la ciutadania.

Per a Ignasi Candela l’ocorregut divendres passat amb la visita fugaç del President Alberto Fabra amb tots els consellers que formen el Govern de PP, és la mostra que estem davant d’un Govern de la Generalitat a la defensiva, incapaç d’abordar i molt menys resoldre els problemes que afecten els ciutadans i que està completament desbordat pels casos de corrupció que els afecten, i que la regeneració de la política i la confiança dels ciutadans en les institucions solament es produirà quan democràticament es desallotge al PP de les responsabilitats del govern.

Compromís per Crevillent

Comparteix

Icona de pantalla completa