Diari La Veu del País Valencià
TSJ valencià jutjarà les demandes contra l’ERO a Canal 9
ACN / València

La decisió arriba després que l’Audiència Nacional es declarara incompetent i considera provat que els comiats afecten exclusivament els centres de RTVV al País Valencià i va deixar en mans del Suprem decidir quin és l’òrgan corresponent.

Segons la resolució feta pública aquest dijous, la causa torna així al TSJ valencià, que ja va admetre a tràmit la demanda i va fixar una data d’obertura de judici el passat novembre.

Intersindical Valenciana ha assenyalat sobre la decisió que “el pas del temps mai no és neutral i que si el judici s’haguera fet el 6 de novembre tal i com estava previst, hauríem pogut abordar-lo tots els treballadors junts perquè, aleshores, l’ERO encara no havia començat a executar-se”. 



El sindicat afegeix que els tribunals poden patir ara “pressions” per part del Govern valencià assenyalant que una sentència de nul·litat seria econòmicament impossible d’afrontar.

Així, Intersindical ha recordat les paraules del vicepresident valencià José Ciscar assegurant que si els jutges tomben l’ERO es tancarà RTVV. “Nosaltres estem convençuts que aquestes maniobres barroeres no tindran cap efecte sobre els jutges, però l’objectiu del vicepresident del Consell és clar i transparent com l’aigua mineral sense gas”, defensa Intersindical.

Comparteix

Icona de pantalla completa