Propostes populars per a una millor gestió esportiva

7 octubre 2013 01:00h
Vicent Marzà
Vicent Marzà: “Hem recollit opinions i idees sobre gestió esportiva en un dels nostres Sopars de Propostes”.

El portaveu de Compromís per Castelló ha explicat que ahir divendres va tindre lloc un Sopar de Propostes en el qual esportistes, representants de clubs esportius, gestors i aficionats en general a l'esport van poder compartir idees i inquietuds i fer propostes que seran traslladades a les institucions.

El portaveu de Compromís per Castelló, Vicent Marzà, ha explicat que “ahir divendres va tindre lloc un Sopar de Propostes més, en aquesta ocasió temàtic sobre esports i gestió esportiva. Fa tres anys que vam començar amb aquesta iniciativa dels Sopars de Propostes, que un principi ens va servir per confeccionar el programa electoral per a les eleccions de 2011, i que ara ens permet tractar temes concrets amb persones interessades”.

Vicent Marzà ha comentat que “al Sopar de Propostes d'ahir, temàtic sobre esports i gestió esportiva, van assistir persones vinculades a esports tan diversos com ara futbol, bàsquet, natació, rugby, atletisme, ciclisme, vela o pilota valenciana, esportistes i directius, gestors i aficionats. I les conclusions, com no podia ser d'una altra manera, són ben interessants, ja que ens donen una visió global de la situació de l'esport a la nostra ciutat i, també, opinions particulars de ciutadans i ciutadanes que viuen dia a dia l'esport”.

El representant de Compromís per Castelló ha valorat “molt positivament no només el sopar d'ahir, sinó la dinàmica que fa anys que portem des de Compromís, i que ens manté contínuament en contacte directe amb la ciutadania, i no només en campanya electoral. Els Sopars de Propostes, oberts a qualsevol persona que vulga participar-hi, són una de les vies per participar que oferim, i cada vegada hi ha més gent que opta per aquesta participació activa i que opta per Compromís”.

Coalició Compromís


 
next