Sis podis en el nacional per a Esportiu agility Almussafes

3 setembre 2015 01:00h
El club inicia fort la temporada, després d'haver aconseguit el títol de millor club de la Comunitat 2015

La temporada 2014-2015 va ser una de les millors de la història per al club Esportiu Agility Almussafes, al ser proclamat millor entitat de la Comunitat Valenciana, i premiat així mateix amb el guardó municipal com a millor club de l'any. Els èxits acumulats durant la temporada van avalar ambdós distincions i l'entitat esportiva es prepara per a arrasar de nou en els campionats que disputaran els seus integrants durant la present.

La primera cita esportiva, en la que el club local ha demostrat de nou el seu potencial, va tindre lloc divendres passat dia 28 d'agost. El club d'agility La Huella va celebrar una de les proves puntuables per al campionat d'Espanya de la Real Societat Canina Espanyola, en la ciutat de Puçol.

Fins allí es van desplaçar diversos equips d'Esportiu Agility Almussafes, els quals van obtindre podis en tots els graus que va tindre la competició. En total va haver-hi 90 participants, que es van barallar pels primers llocs en les mànegues de les modalitats d'agility i de jumping.

En grau 1, categoria mini-midi, Isabel Gimeno va obtindre el primer lloc amb el seu gos Nano.
 

De nou en grau 2, Isabel Gimeno i Pichu van aconseguir la primera posició en mini-midi. Per la seua banda, el tercer lloc en este grau i categoria va ser per a Natalia Escorcia amb el seu ca Teddy.

En grau 3, categoria mini-midi, Eva Grau i Liss es van proclamar les campiones, mentres que Isabel Gimeno i Twix es van conformar en esta categoria amb la tercera posició.

Amb tots estos èxits, l'equip almussafeny comença amb gran fortalesa i molt bones perspectives la temporada 2015-2016, que s'inaugura oficialment este mes de septiembre. 

next