El campament d'estiu de l'Ajuntament d'Almussafes arriba a la seua vint-i-sisena edició

3 agost 2015 01:00h
Des del passat dissabte 1 i fins al pròxim dia 15 d'agost, 87 joves d'Almussafes gaudeixen a Alarcón del campament municipal organitzat per la Regidoria de Joventut, i que està dedicat íntegrament a la pràctica d'activitats de multiaventura. Amb aquesta edició, ja són 26 les que s'han celebrat des de la seua posada en marxa l'any 1990.
 
Un alberg situat en la localitat conquesa d'Alarcón acull la variada oferta d'activitats proposades per a enguany en el campament d'estiu organitzat per l'Ajuntament d'Almussafes. En total, són 87 els xiquets i adolescents que s'han animat a viure l'experiència, durant la qual tindran l'oportunitat de conèixer de prop nombroses disciplines esportives d'aventura, entre les quals es troben piragüisme, escalda, ràpel, tirolina, eurobungy, pont tibetà, tree tops i ruta a cavall. A més, també està previst que durant aquesta primera quinzena visiten el municipi d'Alarcón i que realitzen diversos tallers per a potenciar la seua part creativa. Durant el seu temps lliure tindran a la seua disposició nombrosos jocs i l'ocasió de refrescar-se en la piscina disponible en les instal·lacions de l'alberg.

Per a garantir la diversió dels assistents, l'empresa encarregada de la gestió, Alarcón Rural, S.L., ha adaptat les activitats a l'edat dels participants. Així, els xiquets de Primària, 50 en total, formen un únic grup, mentre que els 37 restants, adolescents de l'ESO, han constituït el segon dels equips. En tots dos casos, l'objectiu és adquirir coneixements d'activitats aquàtiques, conèixer l'entorn d'Alarcón i promoure l'autonomia personal.

Per a facilitar les inscripcions, el consistori ha aplicat el descompte del Carnet Jove de l'IVAJ, així com la bonificació del 50% per a aturats de llarga durada empadronats a Almussafes.

Tal com marca la tradició, està previst que el pròxim dimecres 30 de setembre a les 18h es projecte el vídeo del campament en el Centre d'Informació Juvenil de la localitat, en el qual es plasma el resultat de quinze dies d'aventura, convivència, treball en equip i diversió. 
next