Diari La Veu del País Valencià
L’exdirectora de la CAM no cobrarà els 10 milions d’indemnització que exigia
ACN / València

Amorós reclamava 10 milions d’euros en concepte de lucre cessant i una doble indemnització pel comiat, decidit pels administradors del Fons de Reectructuració Ordenada Bancària (FROB).

L’exdirectora general de la CAM també havia sol·licitat una pensió anual de 370.000 euros, que ha estat igualment rebutjada per l’Alt Tribunal, segons que ha informat aquesta institució.

Es tracta de la tercera desestimació de recursos interposats per Amorós en contra del seu comiat. El març de 2012, un jutjat d’Alacant ja va determinar que el seu comiat era procedent, decisió que va ratificar el TSJ valencià i ara el Suprem, en una sentència que és ferma.

Entre altres qüestions, el Suprem ratifica que el comiat ha sigut disciplinari per haver incorregut en irregularitats tant en la presentació dels resultats del segon semestre del 2011 com en els resultats anuals del 2010, així com deficiències en la gestió de l’entitat que varen conduir a la seua intervenció.

També es considera que es va assignar una pensió de per vida sobre la base de la prestació social complementària en el marc de la situació prèvia a la intervenció.

Comparteix

Icona de pantalla completa