Diari La Veu del País Valencià
Concurs d’idees per a rehabilitar el Mercat Municipal d’Alginet
La Regidoria de Comerç ha convocat un concurs d’idees per a dissenyar un projecte de rehabilitació integral de l’edifici del Mercat Municipal.

El també conegut com a ‘Mercat de Ferro’ és la principal infraestructura que disposa l’Ajuntament d’Alginet dedicada al comerç, en la qual desenvolupen la seua activitat diversos comerciants. De fet, és una de les principals superfícies comercials del municipi, la qual cosa li dóna una gran potencialitat com a node comercial i com a element dinamitzador d’aquesta activitat al centre del nucli urbà, malgrat que per diverses mancances, aquestes potencialitats estan ara mateix per desenvolupar.

Per això, amb l’objecte de millorar aquesta infraestructura comercial, l’Ajuntament d’Alginet, a través de la Regidoria de Comerç, convoca aquest concurs d’idees per definir els treballs necessaris per a rehabilitar els elements arquitectònics de l’actual Mercat Municipal d’Alginet.

Les bases es poden consultar a la web de l’ajuntament. El premi és un bo de compra de 500€ per a gastar en els comerços locals.

Comparteix

Icona de pantalla completa