Diari La Veu del País Valencià
Denuncien un abocador incontrolat al límit de Paterna
COMPROMÍS DENUNCIA UN ABOCADOR INCONTROLAT EN EL LÍMIT DE PATERNA AMB SANT ANTONI DE BENAIXEVE

Emili Mira exigeix l’actuació immediata del consistori davant el descontrol pel tancament de l’Ecoparc

El regidor de Compromís en Paterna, Emil Mira, assenyala que “vàries denúncies ciutadanes ens han fet conéixer que al límit de Paterna amb Sant Antoni de Benaixeve hi ha algú que es dedica a omplir-ho tot de runes, sense que el consistori faça cap tasca de vigilància i neteja”.

“Mentre el Sr. Agustí està de periple oficial per la Xina com si fos Marco Polo en busca de la ruta de la seda i de les riqueses de l’Extrem Orient, al terme de Paterna, com que no hi ha un Ecoparc per abocar les runes i escombreries, una quantitat d’individus sense escrúpols escampen per on volen totxos i atabons, ajudant al Sr. Alcalde en la seua tasca que s’ha imposat d’omplir de cement els dos milions de metres quadrats que serà el resultat de construir la Zona Franca i el Port Mediterrani, perdó “Puerto Pelotasso”, explica Emili Mira”.

I afegeix que “si l’alcalde no es dóna aire es trobarà tot el terme ple i a coromull de milers de muntons. Està vist que a Paterna el que triomfa és la rajola…”, conclou el regidor de Compromís en Paterna.

Compromís en Paterna

Comparteix

Icona de pantalla completa