Diari La Veu del País Valencià
Almussafes vibrarà amb Txarango en un concert gratuït
L’Ajuntament confirma també als grups La Pulqueria, Smoking Souls i Kontaminació Akústica

Entorn de 10.000 persones es van donar cita en l’últim concert de l’estiu, en el que van actuar Orxata, La Raíz i La Gossa Sorda

La localitat d’Almussafes s’ha erigit, durant els últims anys, com un dels punts geogràfics més candents quant a música valenciana es referix. De fet, els concerts amb la participació de grups de renom com a protagonistes s’han convertit ja en un senyal d’identitat cultural del municipi riberenc, que va tindre el seu moment cima al juliol del passat any, amb la concentració d’aproximadament 10.000 jóvens en el camp de futbol municipal per a disfrutar de La Raíz, Orxata i La Gossa Sorda.

La pròxima cita convocada per l’Ajuntament d’Almussafes se celebrarà el divendres 15 de maig, coincidint amb la commemoració del Mes Jove. Almussafest 2015 donarà la benvinguda en esta ocasió a la formació Txarango, que presentarà el seu últim treball Som Riu, acompanyada dels grups La Pulqueria, Smoking Souls i Kontaminació Akústica.

A partir de les 22.30 hores de divendres que ve 15 de maig, el camp de futbol municipal d’Almussafes acollirà a una gran quantitat de seguidors de les formacions valencianes: Txarango, La Pulquèria, Smoking Souls i Kontaminació Akústica. El consistori d’Almussafes aposta de nou, en el marc de la celebració del Mes dedicat a la Joventut, per oferir un macroconcert gratuït amb estes quatre formacions de referència en el panorama musical actual.

Música reivindicativa d’estes quatre bandes valencianes en un recital amb entrada lliure, organitzat per l’Ajuntament d’Almussafes i produït per la promotora Pro21que, segons fonts municipals, “s’augura congregue a una gran afluència de fans”.

Alegria i revolta! Música per a canviar el món és el lema de la formació Txarango, que es pujarà de nou a l’escenari de l’Almussafest, la seua última participació va ser en el concert jove de les Festes de l’any 2013, per a presentar – Per primera vegada en la comarca de la Ribera Baixa – el seu segon treball discogràfic, que porta per títol “Som Riu” i que està de gira des del passat any 2014.

Txarango compartirà escenari amb La Pulqueria, banda que a l’octubre del 2012 va oferir el seu últim concert a València i va deixar els escenaris per un temps indefinit. Almussafest 2015 viurà en primera persona el seu retorn al panorama musical en una gira, integrada per tan sols cinc concerts, en commemoració als deu anys del llançament del seu disc Corridos de amor.

També entregaran el millor de si mateixos els grups Smoking Souls i Kontaminació Akústica, que aprofitaran per a presentar els seus últims treballs discogràfics.

Comparteix

Icona de pantalla completa