Diari La Veu del País Valencià
Rectifique Senyor Alcalde de Penàguila
Carta oberta a D. Carlos Blanes Gisbert.
Alcalde de Penàguila

Des de la legitimitat moral que ens han donat els resultats de les últimes eleccions municipals, en les que els regidors sotasignants hem aconseguit el 55, 59% dels vot dels nostres veïns i veïnes, li exigim que rectifique, que deixe d’utilitzar el padró municipal com a arma per dividir el poble.

Els enfrontaments i les discussions ja arriben fins els més menuts, com hem pogut observar en els escrits que corren pel poble.

Per altra banda, li exigim que arregle la situació en què es troba la Societat Musical de Penàguila. No entenem que després d’un any de negociacions, la societat cultural més important i que més aporta al nostre poble, no tinga solucionat el problema del conveni amb l’Ajuntament. Rectifique senyor alcalde davant les males formes que esta tenint amb la Societat Musical de Penàguila, amb faltes de respecte i desconsideració envers els músics del poble, així com una evident deixació de funcions, en no actuar per acabar de signar el conveni amb l’esmentada entitat.

També volem assenyalar la mala utilització que ha fet del llibre de festes, pagat amb diners de tots, enlloc d’una salutació al poble, vostè n’ha fet una proclama partidista, sense opció a que la resta dels membres de la corporació municipal tinguen possibilitat de contestar. Si vol fer “propaganda” de l’equip de govern, pague-ho de la seua butxaca, no amb l’erari i els impostos de tots.

Per tot açò, demanem públicament, junt a la resta dels partits de l’oposició a l’ajuntament de Penàguila, que canvie la manera de fer política, que treballe per a tots, no per a una part del poble.

Sílvia Blanes Ivorra, Regidora d’EU
Antonio Blanes Bonet, Regidor del BLOC-Compromís
Josep Blanes Bonet, Regidor de PSPV-PSOE

Comparteix

Icona de pantalla completa