Diari La Veu del País Valencià
Marga Sanz (EU): La gestió del departament de salut de la Marina Alta ha de tornar
La síndica d’EUPV i coordinadora de la formació d’esquerres, ha mostrat la seua solidaritat i suport a la proposta que la Plataforma per la sanitat pública de la Marina Alta vol dur a terme: “Revertir la gestió privada a pública és l’única solució a l’actual situació de precarització que viu la sanitat a la comarca”.

Sanz, juntament amb el portaveu de la plataforma Paco Sánchez, afirma que “les retallades sanitàries dels Governs de Rajoy i Fabra, ja afecten els usuaris en l’accés a la sanitat, perquè una empresa aplique una política de retalls de personal, tancament de PAC’s per la nit, tancament de llits, no construcció i no remodelació de centres de salut i no utilització de les derivacions a centres de gestió pública, com són l’hospital de referència, Clínic, o el HACLE de La Pedrera”. Esquerra Unida es posiciona, des de ja mateix, al costat dels sindicats i la plataforma, i exigeixen urgentment la tornada a la gestió pública del departament de salut nº 13.

La dirigent d’esquerres manté que el conseller Llombart i el comissionat “no podem no fer cas a les denúncies que hi fan els sindicats al voltant de la gestió de l’empresa Marina Salut”. Esquerra Unida ha anunciat que els seus militants, de tot el País Valencià, recolliran signatures perquè a la Marina Alta la gestió de la sanitat torne a ser pública.

Comparteix

Icona de pantalla completa