Aprendre anglés en la cafeteria del Centre Cultural d'Almussafes

5 març 2015 01:00h

In English, per favor” és un nou projecte de comunicació de la localitat d'Almussafes, que es va inaugurar ahir mateix en la cafeteria del Centre Cultural, seu d'esta iniciativa que pretén trencar amb el tòpic de la pressió i el nerviosisme davant del repte de conversar en anglés amb altres persones, propiciant un ambient relaxant, en el que convergixen aprenents de l'idioma amb natius de parla anglesa
 
Igual que grans ciutats com Barcelona, Madrid o València, Almussafes acaba d'entrar en l'ona del que es coneix popularment com “English Talking Meeting”, és a dir, reunions informals que se celebren en bars o pubs per a conversar en parla anglesa i en les que qualsevol persona, independentment del seu nivell de coneixement de l'idioma té les portes obertes.
 
De fet, a les 20 hores d'ahir dimecres dia 4, es va inaugurar este projecte, que a Almussafes s'ha encunyat com “In English, per favor”, en la cafeteria del Centre Cultural. Van ser un grup de 10 veïns de la localitat els que es van llançar a participar en esta primera sessió de dos hores de duració i que, segons l'opinió dels assistents, va resultar una experiència positiva.
 
La concessionària de la cafeteria, Irene Raga, ha sigut la promotora d'esta iniciativa que pretén consolidar com a part de l'agenda d'activitats culturals que es convoquen des del departament de Cultura.
 
La importància de l'idioma anglés en el món actual està àmpliament provada i tant per als que assistixen a classes reglades com per a aquells que al seu dia van estudiar la llengua i necessiten practicar-la a nivell oral, “In English, per favor” és una bona fórmula social per a aconseguir-ho. Tots els dimecres, entre les 20 i les 22 hores, els veïns d'Almussafes o d'altres localitats que estiguen oberts a conversar en anglés amb altres persones, sense pressions i sense nervis, mentres es divertixen fent noves amistats, inclús amb natius, tenen una cita en el Centre Cultural d'Almussafes.


 
next