Diari La Veu del País Valencià
31 de maig, divendres negre pels serveis públics i els drets laborals
Divendres 31 de maig, es faran concentracions a les portes dels centres de treball de les administracions i empreses públiques per fent patent el rebuig a les polítiques dels governs espanyol i valencià.

Aquesta convocatòria està impulsada per la Plataforma de Sindicats i Associacions Professionals de les empleades i empleats públics des que van començar les retallades al sector. Les concentracions es faran a les administracions locals, autonòmica, estatal, centres docents, centres sanitaris… arreu del País Valencià.

Intersindical Valenciana, que forma part de la Plataforma, considera que cal mobilitzar-se per defensar els drets laborals de les empleades i empleats públics i del dret de la ciutadania a uns serveis públics de qualitat. El personal de les administracions públiques ha estat patint les retallades aprovades pel govern de Rajoy i pel govern de Fabra. “Unes retallades que han afectat negativament els salaris, la carrera professional, han suposat acomiadaments, reducció de plantilles i de prestació de serveis… Totes aquestes mesures han tingut una repercussió entre el personal i la ciutadania que ha vist com els serveis públics han vist reduïda la seua capacitat de prestació de serveis”.

Comparteix

Icona de pantalla completa