L'arquer d'Almussafes, Ferrán Rodrigo, campió d'Espanya

19 febrer 2015 01:00h
El club de Tir amb Arc d'Almussafes ha aconseguit dos medalles en el Campionat d'Espanya de Tir amb Arc en Sala 2015, celebrat el passat cap de setmana, en el municipi madrileny de Valdemoro. L'arquer menor de 14 anys, Ferrán Rodrigo, s'ha adjudicat el títol de campió d'Espanya en la seua modalitat, a més de penjar-se la medalla de plata per equips, junt amb els seus companys del club Carraixet de Bétera, Héctor Fiel i Laura Warmuz. L'entitat esportiva va estar representada, així mateix, per altres dos arquers, María Gómez i Raúl Miralles.

El Club de Tir amb Arc d'Almussafes està d'enhorabona. Un dels seus esportistes, l'arquer Ferrán Rodrigo, acaba de proclamar-se campió d'Espanya en la categoria de menors de 14 anys en l'última cita nacional en la modalitat de Sala, disputada durant dissabte passat dia 14 i diumenge dia 15 en el pavelló Río Manzanares de Valdemoro (Madrid).

En les classificatòries, disputades durant la jornada del dissabte, Ferrán es va assegurar la segona posició en la classificació general, amb dos sèries de 30 fletxes cada una, aconseguint 291 i 294 punts, dels 300 possibles. Així mateix, el jove arquer va superar la primera eliminatòria de setzens per un clar 6-0 i ja en la fase final del diumenge, va véncer en totes les eliminatòries fins a la final, en la que es va enfrontar al representant d'Eivissa, adjudicant-se el títol de campió d'Espanya amb un contundent 7-1.
 

A més de la medalla d'or obtinguda a títol individual, superant als altres 48 arquers en competició, Ferrán també ha obtingut el subcampionat per equips, ja que formava part del grup representant de la Comunitat Valenciana, junt amb els arquers del club Carraixet de Bétera, Héctor Fiel i Laura Warmuz.

El club de Tir amb Arc d'Almussafes també s'enorgullix dels resultats obtinguts pels altres dos arquers locals en competició, Raúl Miralles, en cadets i María Gomez, en menors de 14 anys.

En el seu primer any en la categoria cadets, Raúl va passar el tall en la classificació, encara que va caure eliminat en la primera ronda, a l'enfrontar-se a l'esportista que seria primer en la final. Per la seua banda, María va superar la primera eliminatòria i, encara que va fallar en la segona, va finalitzar en novena posició en la classificació general.

next