Diari La Veu del País Valencià
EU exigeix al Consell que abandone definitivament el projecte de ʹMundo Ilusiónʹ
La diputada d’EU, Marina Albiol, critica que Mundo Ilusión és un projecte periclitat des de fa temps. El mateix Consell ha considerat en repetides ocasions que no era rendible, i va dissoldre la seua societat i paralitzar la iniciativa, després de la sentència del TSJ en contra del PAI Marina d’Or Golf. ʺÉs hora que el Consell faça amb Mundo Ilusión l’únic que és pot fer amb aquest macroprojecte, suprimir-lo definitivamentʺ.

La parlamentària reclama un canvi de rumb en les prioritats del Consell a Castelló, “no volem el model Terra Mítica fet realitat a Castelló dintre de deu anys, un parc temàtic creat per interessos polítics i urbanístics que representen un enorme balafiament de diners públics, els castellonencs ja tenim prou de somnis megalomaníacs amb l’aeroport sense avions”.

“D’haver-se construït haguera suposat un enorme balafiament econòmic comparable al de l’Aeroport de Castelló, les comarques de Castelló no han de suportar els somnis ruïnosos del PP”, lamenta.

“Mundo Ilusión és fill de l’especulació urbanística, una de les idees estrambòtiques de l’anterior president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, és un projecte completament allunyat de la realitat que viuen les nostres comarques tots els dies”, i afegeix, “aquest projecte està abocat al fracàs, i suposarà una despesa milionària de les arques públiques, que finalment sols es beneficiaran uns pocs”.

Albiol finalitza afirmant que existeixen raons econòmiques i mediambientals de pes perquè el PAI Mundo Ilusión siga desestimat definitivament, “si no ho han fet és perquè encara estan convençuts que el futur de Castelló passa per projectes megalomaníacs que només enfonsen la nostra economia, aquesta gent viu d’esquenes a la realitat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa