Diari La Veu del País Valencià
Joves Socialistes del País Valencià visita Carcaixent per prendre contacte amb el teixit associatiu
Els membres de la Executiva Nacional de JSPV estigueren amb els joves de Gandia, Xàtiva, València, Moixent, Llutxent, Quart de Poblet, Canals, Massamagrell, Godella, Tavernes Blanques i Pobla de Farnals dins daquesta gira.

Carcaixent va ser escenari de la presentació del projecte de #laForçaJove on els membres de la Executiva Nacional de Joves Socialistes del País Valencià han recorregut durant el dissabte passat 14 municipis de la provincià per a reunir-se amb el teixit associatiu local i, també, explicar les idees i les propostes de regeneració política per a canviar el País Valencià de la greu situació vivim els joves de la nostra terra. A més, aquesta gira es va estendre a la província de Castelló i la setmana vinent es farà la d’Alacant.

A l’acte de presentació de #laForçaJove, es va celebrar el passat dissabte de matí al Centre dEmpreses de Carcaixent amb la presència del Secretari d’Organització nacional, Samuel Falomir; el Secretari d’Economia, Xente Sebastià i de la Secretaria General local i Regidora Socialista a l’Ajuntament de Carcaixent, Belén Oltra. A més, varen comptar amb la presència dels representants del Consell de la Joventut local on exposaren les seues preocupacions com és la davallada enorme en les subvencions a les entitats joves els últims quatre anys i la seua manca de financiació que fa condemnar a la desaparició aquestes iniciatives de participació juvenil i, també, des de Joves Socialistes es va exposar el treball fet de regeneració política empresa per l’organització a Benicàssim amb lesforç dels que la formen part.

Des de Joves Socialistes Ribera del Xúquer amb Ricard Bono com a Secretari General comarcal creu que “aquesta gira ens servirà per a refrescar el nostre discurs polític i social per a forjar amb molta més força l’alternativa socialista als municipis de la comarca i, també, plasmar-les a la Generalitat Valenciana a partir del 2015. A més, han volgut treballar junts amb la Executiva Nacional per a arreplegar el sentir dels joves per a que siga la nostra organització el reflex de la realitat social del nostre País. Finalment, és important que la joventut tinga en nosaltres una opció desquerres i valencianista que sàpiga poden confiar en que les seues reivindicacions i els seus problemes tinguen la millor solució en aquests temps tan complicats.”

Comparteix

Icona de pantalla completa