Diari La Veu del País Valencià
Rita Barberá: Tornaré a guanyar el 2015
Europa Press / València

Així s’ha pronunciat la primera edil en la seua intervenció en l’acte del PPCV per a commemorar el primer any d’Alberto Fabra com a president del partit. Hi han assistit, a més del propi Fabra, els ministres d’Economia, Luis de Guindos, i Indústria, José Manuel Soria, i el sotssecretari d’Estudis i Programes del PP, Esteban González Pons.

“Vos assegure que tornarem a guanyar les eleccions”, ha reiterat la dirigent davant els aplaudiments de l’auditori, abans d’asseverar que els ‘populars’ no s’han “d’avergonyir de res” i, si algú ho fa, “no té lloc en el PP”. Per contra, ha criticat l’actitud “irresponsable” dels socialistes de “agitar els carrers” i ha asseverat que “ja no saben ni qui són ni a qui representen”.

Barberá ha indicat en el seu discurs que en els seus 22 anys al capdavant de l’Alcaldia de València, el PP ha guanyat “en totes les eleccions”. En aquest sentit, ha instat els ministres a transmetre al Govern el missatge que visite més sovint la regió”.

Així, ha subratllat davant els ‘populars’, la necessitat de mantenir-se ferms en les seues conviccions “per molt que vulguen acovardir-nos, que pretenguen trencar-nos, que es dediquen a insultar-nos, assetjar-nos… i per més que ambicionen esborrar-nos de l’escena política pel mètode que siga”.

Barberá ha reiterat que el País Valencià “no té més problemes que els altres” encara que “haja tingut i seguisca tenint el focus damunt”, sinó que es tracta d’una terra “capdavantera del creixement turístic i motor d’exportacions”. Per açò, ha advocat per “alçar ben alt el cap i abandonar el derrotisme”. “Els qui ens volen veure acovardits no ho aconseguiran”, ha insistit.

Per a finalitzar, l’alcaldessa ha instat els presents a “defensar la identitat com a poble” valencià i ha assegurat que tots junts i units “retornarem l’autoestima als valencians”. “Vam ser i tornarem a ser admirats”, ha conclòs.

Comparteix

Icona de pantalla completa