Diari La Veu del País Valencià
Vols fer-te unes canyes amb Mónica Oltra, Joan Baldoví i Joan Ribó?

Redactaveu / València.

Compromís ha organitzat un concurs a través dels seus perfils en les xarxes socials per sortejar unes cerveses amb la vicepresidenta del Consell i colíder de la coalició, Mónica Oltra; l’alcalde de València, Joan Ribó, i el portaveu en el Congrés dels Diputats, Joan Baldoví.

La formació ha posat en marxa aquesta iniciativa després de conèixer els resultats de l’enquesta realitzada per Madison Market Research per a ‘Cerveceros de España’, en la qual els tres polítics de Compromís han sigut triats com a favorits per als valencians per gaudir d’unes canyes.

El sorteig (Bases) convidarà tres persones a gaudir d’una vesprada de cerveses, o refrescs, amb els tres representants polítics de la coalició.

Poden participar els seguidors de Compromís en els seus comptes de Facebook, Instagram i Twitter, amb el requisit que siguen majors d’edat, seguisquen el perfil i compartisquen la publicació.

Els guanyadors podran assistir amb una persona acompanyant a la trobada, que es concretarà una vegada finalitze el sorteig en funció de la disponibilitat de les agendes dels tres representants de Compromís.

L’últim dia per a participar en el sorteig serà diumenge que ve dia 2 d’abril a les 23.59 hores i els noms de les tres persones guanyadores es donaran a conèixer l’endemà a través de les xarxes socials de Compromís.

Comparteix

Icona de pantalla completa