Diari La Veu del País Valencià
L’alcaldessa de Benicarló parla del moment faller de la ciutat en una entrevista

Mariola Nos / Vinaròs.

La Veu ofereix l’entrevista realitzada per Mariola Nos a Xaro Miralles, alcaldessa de Benicarló (Baix Maestrat), qui parla sobre el moment faller que viu la ciutat, així com de l’acte que va tindre lloc el 10 de març, organitzat per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per a lliurar els certificats de Falles Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per part de la Unesco. A l’acte va acudir el conseller de l’àrea Vicent Marzà i la fallera major de València, Raquel Alario.

En acabar aquesta entrevista, Miralles va marxar al Pavelló Poliesportiu, on Les falles Mercat Vell i El Caduf es van alçar amb les banderoles que els acrediten com a vencedores dels premis als monuments fallers de Benicarló del 2017.

>

Entrevista Xaro Miralles. Vídeo: Canal Mariola Nos.

La falla Mercat Vell, amb la creació de l’artista faller Lázaro Chuecos, que porta per lema L’Educació, tracta l’actualitat educativa i aborda els problemes amb els trens regionals dels universitaris que viuen a Benicarló.

Falla Mercat Vell. Foto: Mariola Nos.

En la categoria infantil, el monument que es va emportar la màxima puntuació va ser el de la falla El Caduf de l’artista Daniel Ballester, el qual ha recreat la fantasia de la història d’Alícia en el País de les Meravelles amb els seus personatges principals.

Comparteix

Icona de pantalla completa