Diari La Veu del País Valencià
La Generalitat Valenciana se suma a la festa plantant la seua pròpia falla
RedactaVeu / València

La Generalitat Valenciana se suma a la celebració de les Falles 2017, que s’estrenen com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat. I ho fa mitjançant una sèrie de projeccions audiovisuals i activitats que començaran aquest dilluns 13 de març amb la ‘plantà’ de la Falla del Palau en el Pati Gòtic. Es tracta d’un projecte virtual i participatiu que es podrà visitar fins al 19 de març. També del 13 al 19 de març es duran a terme una sèrie de projeccions audiovisuals −mapping− sobre la façana de la Torre Vella del Palau, com ja es va fer el passat 9 d’octubre.

Divendres 17, després de conèixer-se la resolució del jurat, el Palau del carrer de Cavallers acollirà els representants de les falles guanyadores de 2017, mentre que diumenge 19, a les 19.30 hores, està prevista la ‘cremà’ virtual de la Falla Immaterial de la Humanitat, un acte que estarà acompanyat per un espectacle de llums i so sobre la Torre Vella del Palau de la Generalitat.

Durant aquests dies, el Palau obrirà les portes de 10 a 19.00 hores, mentre que els dies 17 i 18 l’horari de visita es veurà reduït de 10 a 14 hores amb motiu de l’Ofrena.

Foto: portal turístic valència.

De forma paral·lela, l’Agència Valenciana del Turisme impulsa la promoció de les Falles 2017 a través del portal turístic valencià i dels perfils de les xarxes socials −Facebook, Twitter i Instagram−. També ha editat la publicació “Comunitat Valenciana: Patrimoni Mundial” amb l’objectiu de donar a conèixer els patrimonis mundials reconeguts per la Unesco al País Valencià. El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat “la labor essencial d’aquestes festes com a autèntic reclam per al desenvolupament turístic, no solament de la ciutat de València, sinó de totes les destinacions que conformen l’amplia oferta turística” del nostre territori.

Comparteix

Icona de pantalla completa