Diari La Veu del País Valencià
Joves Socialistes fa un muntatge d’Isabel Bonig amb el cos de Trump

EP / València.

Joves Socialistes del País Valencià ha llançat aquest divendres un vídeo a les xarxes socials en el qual pot veure’s un muntatge de la presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, amb el cos del president dels Estats Units, Donal Trump.

L’organització juvenil acompanya la publicació amb aquest text: “El PP valencià va negar el dret a la salut a més de 10.000 persones, perquè ja eren de #TrumpAbansDeTrump”

En el vídeo es pot veure una intervenció del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, d’aquesta mateixa setmana a les Corts, en la qual va defensar davant la portaveu popular el treball fet en matèria social per l’actual govern.

Imatge: Joves Socialistes del País Valencià / EP.

En un moment de la seua resposta, el president assegurava que el nou govern valencià va haver de rescatar tots “aquells que van ser exclosos del dret a la salut” pels populars pel fet d’aprovar el decret de sanitat universal. “Vostès els havien retirat la targeta sanitària, eren Trump abans de Trump, ja estaven en eixa posició”, va retraure Puig als diputats del PP.

Comparteix

Icona de pantalla completa