Diari La Veu del País Valencià
El PP valencià continua amb el secessionisme i demana les despeses de Marzà a Palma  

RedactaVeu / València.

El grup parlamentari Popular en les Corts sol·licitarà en el Parlament valencià la relació de despeses del viatge del conseller d’Educació, Vicent Marzà, i el seu equip a Palma per a signar la Declaració de Palma per a “enfortir llaços històrics i culturals”. Els populars han acusat Marzà de fer “política sectària” i “visibilitzar la seua aliança amb el catalanisme en ple procés sobiranista”.

Així ho ha anunciat la portaveu d’Educació del PP en les Corts, Beatriz Gascó, que ha manifestat que el seu grup vol “conèixer la relació de despeses de Marzà i el seu equip pel desplaçament a Palma, malgrat que no figurava en la seua agenda oficial, amb còpia de les factures i justificants que acrediten la despesa, i també els beneficis aconseguits durant viatge per a millorar la condició de vida dels valencians que justifiquen aquestes despeses”.

Per a la portaveu popular, “Marzà ha posat de manifest una vegada més quines són les seues prioritats: defensar la causa catalanista”. La diputada ha opinat que la cimera de Palma celebrada aquest passat dilluns té com a objectiu “visibilitzar la unitat de la llengua i fer un pas més en la defensa de les seues aspiracions catalanistes reforçant els projectes compartits amb representants independentistes”. “És un acte d’esquena a la ciutadania”, ha incidit.

Beatriz Gascó. Foto: Corts.

“Ens produeix autèntica vergonya que el responsable d’una de les carteres més importants del Consell es dedique a fer política sectària que, de cap manera, representa el sentiment dels valencians. En lloc de solucionar els problemes que té damunt de la taula es dedica a promoure la causa catalanista confonent els seus desitjos amb els interessos de la majoria”, ha agregat.

Comparteix

Icona de pantalla completa