Baldoví rep al Congrés espanyol els estudiants valencians

El diputat de Compromís Joan Baldoví ha rebut al Congrés dels Diputats espanyol els alumnes de l’IES Hort de Feliu d’Alginet (la Ribera Alta), on realitzaven una visita cultural
1 febrer 2017 01:00h
El diputat amb els estudiants d\'Alginet.
RedactaVeu / Madrid / Alginet

El diputat per Compromís al Parlament espanyol, Joan Baldoví, ha rebut aquest dimecres els alumnes de segon de Batxillerat de l’Institut d’Ensenyament Secundari “Hort de Feliu” d’Alginet a l’edifici del Congrés dels Diputats, on els estudiants realitzaven una visita cultural.

El diputat valencià ha acompanyat els estudiants en la seua visita a l’històric edifici mostrant-los els elements més destacables del mateix, com el Saló dels Passos Perduts, la Sala del Rellotge o el mateix Hemicicle. Baldoví ha compartit amb els estudiants d’Alginet anècdotes al voltant de l’activitat parlamentaria i curiositats sobre la història de l’edifici del Congrés espanyol. La visita ha culminat amb una fotografia col·lectiva de tot el grup amb el polític valencià a l’hemicicle.

Els estudiants de l’IES Hort de Feliu d’Alginet han completat la jornada cultural a Madrid amb la visita al Museu del Prado acompanyats per les professores del centre Glòria Precioso i Carme Llanes. 

next