Diari La Veu del País Valencià
L’UCO busca documentació del cas Taula en la Fundació Inndea

EP / València.

Agents de l’UCO de la Guàrdia Civil s’han personat aquest dimecres en la Fundació Inndea de València, en l’edifici de les Naus, amb la finalitat de recaptar contractes i documentació relacionada amb l’empresa Laterne. Es tracta del rastreig del presumpte blanqueig que va dur a terme el grup municipal del PP en el consistori, en l’etapa de l’exalcaldessa Rita Barberá, dins d’una peça declarada secreta en l’operació Taula i derivada del cas Imelsa.

Aquesta acció de la Guàrdia Civil continua amb la recopilació de documents que es va dur a terme ahir en la seu de la Fundació València Turisme i que pretén arreplegar dades sobre els contractes signats entre l’Ajuntament i l’empresa i que presumptament van poder servir per finançar la campanya electoral de Barberá l’any 2007, segons ha pogut saber Europa Press.

Quan es va iniciar aquesta recerca −corresponent a una peça declarada secreta i de la qual s’encarrega el jutjat d’Instrucció número 18 de València− l’UCO va veure necessari recaptar informació d’una desena d’empreses per comprovar els fets objecte de les perquisicions.

Per açò, els agents s’han personat fins al moment en les seus de Fundació Turisme València i Inndea −tots dos organismes participats per l’Ajuntament− i no es descarten noves accions d’aquest tipus en els pròxims dies segons han assenyalat les mateixes fonts.

Comparteix

Icona de pantalla completa