Diari La Veu del País Valencià
La Fira Agrícola de Guadassuar obri un cap de setmana festiu

RedactaVeu / Guadassuar.

El mal oratge del cap de setmana passat va obligar a ajornar la ‘Repartició de la Carn’, que se celebra aquest dissabte de vesprada. Es tracta d’un esdeveniment en el qual es convida a dolços locals (rotllets fregits, rosegons, etc.) i mistela als veïns i visitants. També està prevista la participació dels Gegants i Cabuts de Guadassuar, la Carxofa, el Ball del Bolero, la Muixeranga “La carabassota”, així com representacions del grup local de teatre ‘Torxa Teatre’.

Un any més, l’Ajuntament i Rodalies Renfe posen en marxa una línia d’autobusos perquè els visitants que s’apropen a la Fira del Porrat de Sant Vicent i a la Fira Agrícola i Industrial ho puguen fer també des del tren. Els autobusos arreplegaran els visitants que arriben a les estacions d’Alzira i Algemesí i els portaran a Guadassuar a disfrutar d’una “autèntica i tradicional fira del porrat”, segons fonts municipals.

Per a l’alcalde del municipi, l’agricultura és “el principal i més important motor econòmic del nostre poble” i de la comarca de la Ribera, en què “Guadassuar sempre ha ofert les últimes novetats en maquinària i productes per als llauradors”. Des de l’Ajuntament, han anunciat que es posaran els mitjans i tot l’esforç “necessaris” perquè l’organització de la Fira Agrícola i Industrial “continue sent un èxit”, per la qual cosa s’han involucrat diferents institucions –des de la Mancomunitat o la Diputació fins a la Generalitat– i perquè “i tinga una gran influència”.

La directora general de Desenvolupoment Rural i Política Agrària Comuna, María Teresa Cháfer, juntament a,b Salvador Montañana, alcalde de Guadassuar, i Vicent Rosell, regidor d’Urbanisme i Agricultura, han estat enguany els encarregats d’inaugurar aquesta XXIV edició de la Fira Agrícola i Industrial de la Ribera a Guadassuar.

Un moment de l’inauguració de la XXIV edició de la Fira Agrícola i Industrial.

Comparteix

Icona de pantalla completa