Diari La Veu del País Valencià
Composa una mascletà per poder ser qui encenga la primera de l’any a València

RedactaVeu / València.

Arròs la Fallera ha iniciat un concurs per trobar qui serà el ‘senyor pirotècnic’ que encenga la primera mascletà de l’any en la plaça de l’Ajuntament de València, que tindrà lloc el 28 de febrer. Sols cal dissenyar el teu propi i personal espectacle pirotècnic a través d’aquesta web, seguint els passos que s’indiquen i aconseguir que la teua composició estiga entre les cinc més votades.

Amb aquest concurs, la Fallera ofereix, tal com anuncien en la seua web, la possibilitat de “convertir-te en el primer aficionat que dispara una mascletà a la plaça de l’Ajuntament de València”. Per a la composició d’aquest espectacle pirotècnic, la web ofereix una guia senzilla, que s’ha elaborat amb l’assessorament de Pirotecnia del Mediterráneo, els quals conformaran el jurat professional que escollirà entre els cinc aspirants amb més vots.

>

Vídeo: Canal Arròs la Fallera.

Per estar entre els cinc més votats, els participants hauran de compartir la seua proposta en xarxes socials o correu electrònic, per així aconseguir els vots, que es computen en la pàgina d’aquesta empresa.

La guia de composició desglossa aquest espectacle pirotècnic en quatre fases formades pels principis aeris, les retencions terrestres, el terratrèmol i finalment el bombardeig, fins i tot en cadascuna de les parts defineix quines són les pautes a seguir per facilitar la tria.

L’afortunat, a més d’encendre la primera mascletà de l’any de València, també protagonitzarà la campanya de comunicació d’aquesta primera disparada.

Captura de pantalla de la web del concurs d’Arròs la Fallera.

Galeria de la pólvora

La web, a més del rànquing de composicions al qual es podrà accedir a votar fins al 13 de febrer, també disposa d’una galeria de la pólvora on s’explica breument quina és la finalitat d’alguns dels petards, així com també s’acompanya d’una mostra sonora del mateix, alguns exemples que hi apareixen són els volcans de descàrregues o el grup de tro d’avís amb estopí.

Comparteix

Icona de pantalla completa