Diari La Veu del País Valencià
Carlos Soler és el fitxatge d’hivern

Javier Cid / València.

El migcampista del València Carlos Soler ja té dorsal que l’acredita com a jugador del primer equip. Ara ja és oficial que el futbolista valencià té fitxa de la primera plantilla, encara que era una decisió que es va conèixer poc abans del derbi contra el Vila-real. Entre els dorsals lliures, Soler ha escollit el 18, número recordat entre els aficionats valencianistes per ser el que vestia un mític jugador com ‘el Kily’ González.

D’aquesta manera, es premia el bon treball realitzat pel jugador des de la seua irrupció en el primer equip, on s’ha convertit en una peça clau en els darrers partits donant oxigen, control i tranquil·litat a la medul·lar del València. És, sens dubte, el fitxatge d’aquest mercat d’hivern. Un jugador de la casa, criat en l’Acadèmia i que en els últims partits ha sigut la cara visible de la millora del València de Voro.

A nivell contractual, Soler va renovar el març de l’any passat amb un contracte de dos anys amb possibilitat de dos més de pròrroga i amb clàusula de 8 milions. No obstant això, si el jugador jugava 10 partits amb el primer equip o se li tramitava la fitxa del primer equip, la clàusula de rescissió de Carlos Soler augmentaria als 30 milions d’euros. Una opció que ja és realitat. Un ‘blindatge’ necessari per a un jugador a l’alça i que és un valor de futur per al València.

Soler amb la seua nova samarreta amb el dorsal 18. Fotografia: València CF.

Comparteix

Icona de pantalla completa