Diari La Veu del País Valencià
Vint-i-un xiquets d’entre 11 i 14 anys ferits en l’accident d’un autobús escolar
RedactaVeu / EP / Madrid

El nombre de menors d’entre 11 i 14 anys que han resultat ferits lleus per l’accident de l’autobús escolar en el quilòmetre 10 de l’M-506, en Fuenlabrada, s’ha elevat a 21, segons fonts de la Conselleria de Sanitat de la Comunitat de Madrid. El conductor del vehicle sinistrat també ha resultat ferit i ha hagut de ser traslladat a un centre hospitalari de la zona per contusions lleus.

La Guàrdia Civil ha realitzat al conductor els controls pertinents, inclòs el d’alcoholèmia, i ha donat positiu en cocaïna, segons han confirmat fonts de la Guàrdia Civil, encarregada de la investigació de l’accident.

Al voltant de les 8.15 hores, el servei d’emergències ha rebut l’avís que un autobús, per causes que encara es desconeixen, havia tingut un accident en agafar una rotonda. El vehicle ha quedat bolcat lateralment, però no ha quedat deformat, per la qual cosa els xiquets han pogut eixir pel seu propi peu.

L’autobús es dirigia a l’institut Jimena Menéndez Pidal de Fuenlabrada amb un total de 44 xiquets més el conductor. En l’accident s’han vist afectats 21 menors que han patit contusions lleus i politraumatismes de caràcter lleu, però que, per a la tranquil·litat dels pares, han sigut traslladats a diferents centres sanitaris de la zona.

Tots els atesos tenen entre 11 i 14 anys i han sigut traslladats a diferents hospitals de la zona sud. Fins al lloc han acudit dotacions del SUMMA 112 per atendre els ferits: dos UVIs mòbils, el vehicle de catàstrofes i unitats bàsiques de trasllat. Així mateix, s’ha muntat un hospital de campanya per atendre els afectats en el lloc. En el moment de redactar aquesta informació, dues grues de gran tonatge procedien a l’aixecament de l’autobús i a la retirada dels enderrocs.

Comparteix

Icona de pantalla completa