Diari La Veu del País Valencià
Rivera qualifica Carolina Punset de ‘comentarista’
EP / Madrid

El president de Ciudadanos, Albert Rivera, ha qualificat de “comentarista” l’eurodiputada Carolina Punset i li ha dit que si ara ja no té les mateixes opinions que expressava quan estava en l’executiva del partit que es presente a les primàries i li dispute el lideratge.

“Si algú es vol presentar i tenir una proposta alternativa, si vol votar diferent al que ha votat durant molt de temps en l’executiva del meu partit i vol canviar de rumb, que ho diga i que es presente”, ha contestat en la roda de premsa de la seu de C’s, quan li han preguntat per les crítiques de Punset a la seua gestió i la seua estratègia.

Rivera, que considera que “la competència és bona per millorar”, ha convidat “qualsevol persona” que tinga una proposta diferent a la seua que “aprofite l’oportunitat” de participar en les primàries, en les quals no s’exigeixen avals ni antiguitat en el partit.

“Allò honrat és presentar-se, tenir un equip i un projecte”, ha subratllat el líder de la formació taronja. “En eixe cas, es podrà debatre sobre diferents models de partit i també sobre els acords amb altres forces polítiques, per si algú pensa que cal pactar amb Compromís en lloc del PP o amb el PSOE”. Però “si no es presenten, jo no puc fer de comentarista dels comentaristes”, ha afegit.

Les primàries se celebrarien els pròxims dijous i divendres i el termini per presentar candidatures ha començat aquest dilluns i finalitza el dimarts a les 18 hores, però l’aspirant a president ha de postular-se dins d’un equip format entre 20 i 40 persones.

C’s a Catalunya, “alternativa al nacionalisme català i als separatistes”

Finalment, el president de Ciudadanos ha contestat a una altra de les crítiques abocades per Punset, que va assegurar que la direcció del partit va decidir canviar el discurs a Catalunya, fent-lo menys combatiu, per captar el vot dels nacionalistes moderats.

“Jo no li mire la solapa al vot, nosaltres no anem a buscar els votants en funció del que van votar l’última vegada”, sinó que “tenim un projecte per governar Catalunya, una alternativa al nacionalisme català i als separatistes”, ha manifestat.

A més, ha recalcat que en C’s reivindiquen “la igualtat i la unió de tots els espanyols” i que amb ells “mai hi haurà un referèndum separatista”. “No defensem que els drets són dels territoris, sinó de les persones”, ha agregat.

Comparteix

Icona de pantalla completa