Diari La Veu del País Valencià
Felipe González distingit a València en el 25 aniversari de l’assassinat de Manuel Broseta

RedactaVeu / València.

Aquest diumenge, l’expresident espanyol, el socialista Felipe González, el passarà a València. Al cap i casal se li lliurarà el Premi Convivència Professor Manuel Broseta, que recollirà junt al també distingit expresident de la Comissió Europea, Jacques Delors.

Abans però, a les 10.30, tindrà lloc el XXV acte commemoratiu al professor Brosseta, assassinat per ETA el 1992 quan es dirigia a fer classes a la universitat. A l’acte d’homenatge aniran el president Ximo Puig, així com la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo, també el president de les Corts Enric Morera, entre altres autoritats polítiques.

Conclòs l’acte d’homenatge, el president rebrà en audiència al Palau de la Generalitat, l’expresident espanyol, Felipe González, qui cap a les 12h, al mateix temps que tindrà lloc la Festa de la infantesa organitzada per la Societat Coral el Micalet, rebrà el XXV Premi Convivència Professor Manuel Broseta. González el rebrà conjuntament amb l’expresident de la Comissió Europea, Jacques Delors.

Comparteix

Icona de pantalla completa