Diari La Veu del País Valencià
‘El Ministerio del Tiempo’ ja està gravant a Peníscola

EP / Peníscola.

L’equip de la sèrie de televisió El Ministerio del Tiempo ha desembarcat en la localitat de Peníscola (Baix Maestrat). La popular ficció ha viatjat al mar per primera vegada i està rodant aquests dies algunes seqüències clau del segon capítol de la nova temporada de la sèrie de RTVE en el Parc Natural Serra d’Irta.

Les platges salvatges de Peníscola es convertiran, sota la direcció de Jorge Dorado, en l’epicentre d’una desconeguda operació militar de la Segona Guerra Mundial, en la qual la costa espanyola va jugar un paper estratègic. La patrulla viatjarà a una simulada marina de Punta Ombria en 1943, per a salvar aquesta operació, explica RTVE a través d’un comunicat.

A més, aquest capítol compta amb la col·laboració dels actors Antonio Dechent, Luisa Gavasa, Cuca Escribano i José Manuel Poga.

Una de les premisses d’aquesta tercera temporada, que s’està gravant ara, era viatjar a noves localitzacions que pogueren aportar un aire renovat als guions i permeteren ampliar l’horitzó a noves històries. Rodatge que segons RTVE ha sigut gràcies al suport de la Generalitat i de l’Ajuntament de Peníscola.

Rodatge a Peníscola. Foto: RTVE.

Rodatge a Peníscola. Foto: RTVE.

Durant els pròxims mesos, El Ministerio del Tiempo continuarà obrint noves portes a èpoques passades i descobrint il·lustres personatges que seran encarnats per alguns dels actors més populars.

Comparteix

Icona de pantalla completa