Diari La Veu del País Valencià
Ana Barceló (PSPV) demana que es retire el tractament de Molt Honorable a Olivas 
RedactaVeu / València

“L’honorabilitat d’Olivas s’ha perdut radicalment amb la sentència”, ha assenyalat la portaveu adjunta del PSPV en les Corts, Ana Barceló, després de conèixer-se la condemna d’un any i mig de presó a l’expresident de la Generalitat per frau fiscal i falsificació després que falsificara factures per serveis d’assessorament a Vicente Cotino que mai va realitzar.

Per això, des del PSPV demanen que es retire la condició de “Molt Honorable” a José Luis Olivas, al temps que han anunciat que sol·licitaran “que es retiren totes les plaques, tractaments protocol·laris i altres privilegis associats a la seua condició d’expresident encara que mai haja gaudit d’ells”.

.

Segons Barceló, la d’Olivas suposa “una altra condemna més a sumar a la llarga llista de càrrecs i excàrrecs del PP imputats, investigats, processats o condemnats” per la qual cosa ha apuntat: “El PP no té prou amb tenir expresidents de les Corts imputats o consellers en la presó, sinó que ara tenen ja condemnes a expresidents. La seua actuació i la seua condemna reflecteixen que fa temps que va perdre el qualificatiu del que, a priori, són mereixedors tots els presidents de la Generalitat”.

Per a Barceló, “els nivells de saturació per corrupció a la Comunitat són més que elevats i necessitem com més prompte millor passar pàgina d’aquesta etapa negra de la història del PP”. A més, ha insistit en el fet que “ara, allò veritablement important i en el que hem de centrar-nos és en l’enlairament econòmic d’aquesta autonomia, i en recuperar la nostra reputació i tornar a generar confiança per als inversors i les empreses”.

Ana Barceló.

Ana Barceló ha agraït així l’obstinació amb què el president Puig “s’està dedicant per a alçar la hipoteca reputacional que han deixat càrrecs del PP com el senyor Olivas, que van situar durant dècades la política valenciana en les pàgines de tribunals”.

Comparteix

Icona de pantalla completa