Diari La Veu del País Valencià
La 18a Fira de Sant Sebastià de Silla impulsa el comerç local

RedactaVeu / Silla.

Aquesta dihuitena edició de la Fira de Sant Sebastià de Silla, que té com a protagonistes el comerç de proximitat i l’agricultura ecològica, se celebrarà el 20, 21 i 22 de gener en aquest municipi de l’Horta Sud. L’ajuntament presenta enguany un esdeveniment renovat i amb canvis importants, ja que centren els seus objectius a convertir-lo en un instrument per a impulsar el comerç local.

Josep Ll. Melero, regidor de Promoció Econòmica, així ho destaca, ja que explica que el sector comercial és un eix fonamental de vertebració de l’estructura econòmica i social d’un poble.

La Fira de Sant Sebastià presenta canvis importants per a aquesta edició perquè, des del consistori, volen promocionar i difondre l’oferta comercial del municipi i millorar la imatge del comerç i la seua atractivitat mitjançant la creació de la marca de comerç local: “Comerç de Silla et dóna vida!”.

XVIII Fira Sant Sebastià. Foto: Ajuntament de Silla.

Una altra de les novetats és que, a més de les accions de màrqueting clàssiques, la fira apostarà per l’audiovisual i les xarxes socials per tal de promocionar el comerç local, així com marxandatge que es repartirà en la fira i la realització de diferents activitats encaminades a promoure el comerç, com ara un ‘photocall’, una globotada o el sorteig xecs de compra.

Comparteix

Icona de pantalla completa