Diari La Veu del País Valencià
Ascens imparable de La Veu en 2016
RedactaVeu / València.

Prop de 3 milions de visites són les que va rebre laveupv.com al llarg del 2016. Una xifra que confirma l’imparable creixement d’aquest diari digital en nombre de lectors, al qual cal afegir una major acceptació i ressò a les xarxes socials.

En concret, foren un total de 2.863.566 les sessions registrades al llarg dels 12 anteriors mesos en què visitaren aquest digital més d’un milió d’usuaris (1.252.352) des de tots els racons del món (prop de 200 països) i que propiciaren la visualització de més de 4 milions de pàgines a Internet.

Forta tendència a l’alça

Destaca sobretot el fort increment de la mitjana d’usuaris registrats en els últims quatre mesos del 2016, és a dir, des de setembre fins a gener del 2017, els quals, segons mostren les dades de Google Analytics, augmentaren fins a aconseguir una mitjana mensual de 170.022 usuaris únics a La Veu.

Visites a La Veu en l’últim quadrimestre del 2016

Les xifres del 2016 posen damunt de la taula el vertiginós i gradual ascens de La Veu des del seu naixement en 2013, en què es registraren 804.695 visites, per a passar en 2014 a quasi 1 milió i mig de sessions (1.447.869) i a més de 2 milions i mig (2.579.679) el 2015. Així, aquest digital íntegrament en valencià i totalment gratuït ha aconseguit prop de 7 milions de visites des de més de 192 països dels 5 continents des de la seua aparició.

Evolució de les visites a La Veu des de la seua aparició.

Quant a les xarxes socials, el nombre de seguidors de La Veu està ja per damunt dels 16.000 en Facebook, a punt d’abastar els 13.000 en Twitter i 3.318 en Google+.

Nous reptes del 2017: nova web i seu al cap i casal, i més professionals

La mateixa il·lusió que ens ha dut fins ací és la que ens espenta aquest 2017 a seguir treballant per millorar el nostre projecte i oferir un millor producte i format. Així, dos són els nous reptes que en breu farem realitat com anunciàvem recentment al nostre editorial: la incorporació de nous periodistes a una nova redacció al cap i casal, i la renovació de la nostra web amb nova tecnologia responsive i un nou disseny d’avantguarda totalment adaptat als dispositius electrònics comunicatius del tercer mil·lenni.

Amb això, volem garantir que els lectors gaudisquen de nous continguts íntegrament en valencià, propis i actualitzats cada 24 hores, i amb el segell progressista, de país i d’esquerres que sempre ha caracteritzat aquest diari.

Des de l’equip de La Veu del País Valencià volem agrair a tots els nostres lectors i seguidors a les xarxes la confiança dipositada perquè aquest diari en valencià, fet per valencians i des del País Valencià s’haja consolidat com un clar referent del periodisme en valencià i de qualitat de la segona dècada del segle XXI.

Comparteix

Icona de pantalla completa