Diari La Veu del País Valencià
Puchol II promociona la pilota valenciana en la inauguració d’Expojove

PilotaVeu / València.

El campió de l’Individual d’escala i corda, Puchol II, va estar ahir al llarg del matí dedicant durant més de dos hores samarretes, gorres i jugant amb xiquets i xiquetes en la inauguració d’Expojove. Hui dimarts serà el torn del campió de l’Individual de raspall, Moltó, que també estarà amb els més xicotets ensenyant els valors de la pilota.

Ahir de matí s’inaugurava la fira Expojove, visitada per centenars de famílies amb ganes de divertir-se i practicar esport en els diferents pavellons de la fira de Paterna. L’estand de pilota valenciana va rebre la visita d’una gran figura del nostre esport autòcton, Puchol II, que aquesta temporada s’ha convertit en el numero u de la modalitat d’escala i corda, després de guanyar el Circuit professional i l’Individual, per primera vegada, a més de destacar en altres trofeus professionals.

El jugador de Vinalesa, després d’entrenar, va estar en l’estand de pilota valenciana jugant amb els xiquets i xiquetes de les escoles de Massalfassar i CEIP Santa Anna d’Oliva, entre altres. Però al llarg de la matinal va atendre centenars de xiquets, xiquetes, aficionats que li han demanat el seu autògraf, fotos i els va contestar amb gran amabilitat i amb el seu millor somriure demostrant la seua gran qualitat humana. Al llarg de dia els monitors van estar jugant i ensenyant algunes de les modalitats de pilota valenciana als escolars.

Puchol II jugant amb els xiquets i xiquetes ahir a Expojove. Fotografia: FPV.

Este dimarts 27 de desembre, també passaran per Expojove, il·lustres jugadors i grans campions, entre ells el numero u de la modalitat de raspall, Moltó de Barxeta. Dani de Benavites i Mezquita també estaran en el recinte firal al llarg del matí.

Les escoles de Moixent i CEIP Tomás de Montañana de València visitaran l’estand de pilota valenciana. El dimecres serà el torn de les escoles de Massamagrell, Meliana i Godelleta i durant estos dies seran moltes les escoles i grans jugadors els que passaran per Expojove.

Comparteix

Icona de pantalla completa