Javier Cid / València.

El centrecampista del València CF, Dani Parejo, ha sigut enxampat en una eixida nocturna i apareix a un vídeo publicat a Youtube ballant a una discoteca aparentment afectat per haver consumit alcohol i acompanyat per una persona que l’anima en tot moment.

El company li diu durant el vídeo que “com la toca el col·lega, com la toca. El millor que té el València. Amb Parejo, no t’equivoques!”, mentre el futbolista balla al ritme de la música i sembla estar fumant d’una pipa.

El vídeo es va escampar per les xarxes socials el passat dilluns de nit i pel que sembla ha estat gravat recentment perquè en ell s’anomena, fins i tot, l’entrenador del València, Cesare Prandelli, encara que la frase que el compte de Youtube li atribueix al jugador no la pronuncia en cap moment ell, sinó el seu acompanyant: “Em cago en els morts de Prandelli”, afirma.

Parejo ha eixit en roda de premsa aquest matí a Paterna i ha demanat disculpes pel seu comportament, sense justificacions. “No estic justificant res, ni que ho haja fet bé ni que ho haja fet malament. Són dates significatives, tinc dia lliure i no hi ha partit el cap de setmana. Tanmateix, no és justificable. M’he equivocat, no tornarà a ocórrer, però no és una cosa que haja matat algú”, ha explicat el futbolista.

El jugador s’ha disculpat abans amb els seus companys per eixir, posteriorment, a la sala de premsa de Paterna durant, aproximadament, un minut. Abans de l’entrenament de l’equip també havia demanat perdó a Twitter.

“Vull demanar perdó a la presidenta, al club, a l’entrenador, amb qui he parlat personalment, als aficionats i als meus companys. Era només això, jo no tinc res a veure amb el ‘tio’ que ix al vídeo, no el conec, no sé qui és, no sé on viu i, per descomptat, no compartisc el que diu al vídeo en absolut. Tots som conscients de la situació del club però crec que tenia dia lliure, tots som persones, tots som humans”, ha afirmat respecte del contingut d’un vídeo gravat la nit de dijous passat, abans del dia de descans que va donar Prandelli a l’equip.

Comparteix

Icona de pantalla completa