Decretada l'Emergència 2 a Alzira i la Ribera per la nova crescuda del Xúquer

L'alcalde Diego Gómez demana molta prudència i informa que és molt provable que el riu entre a la ciutat. Mentrestant, romanen en alerta la resta de pobles de la Ribera
19 desembre 2016 01:00h

Xavier Pérez / Alzira.

El municipi d’Alzira enjòlit per possibles inundacions. Si aquest matí l’Ajuntament informava sobre l’augment del cabdal del riu cap a migdia, aquesta vesprada ha fet una segona alerta on anunciava una nova crescuda del Xúquer entre les 21 i l es 24 hores. S'ha decretat l'Emergència 2 per inundacions la Ribera.

L'alcalde Diego Gómez demana molta prudència i informa que és molt provable que el riu entre a la ciutat. Mentrestant, romanen en alerta la resta de pobles de la Ribera.

El riu, al seu pas pel terme municipal, va de gom a gom. I és que les aportacions del riu Albaida i dels barrancs de la Casella i la Murta han fet que el riu puge de nivell.

Molts curiosos s’han acostat al pont de ferro per veure el Xúquer, una tradició molt alzirenya, encara que des de l’Ajuntament s’ha aconsellat a la població que no s’acoste al riu.

També, des del Consistori, s’ha emès un ban que recomana que es retiren els cotxes dels pàrquings subterranis. 
next