Alerta per possibles inundacions del Xúquer en nou municipis riberencs

Alzira, Cullera, Algemesí, Fortaleny, Albalat de la Ribera, Polinyà del Xúquer, Riola, Sueca i Benicull són les localitats en les quals Emergències ha decretat l’alerta, situació zero
19 desembre 2016 01:00h
El Xúquer al seu pas pel pont de Gavarda.

RedactaVeu / València.

El Centre de Coordinació d’Emergències (CCE) ha decretat alerta hidrològica, situació 0, del Pla d’Inundacions valencià davant possibles desbordaments del riu Xúquer en un total de 9 municipis de les comarques de la Ribera Alta i Baixa, segons ha informat a través del seu compte Twitter. 

En concret, les localitats alertades són les d’Alzira, Albalat de la Ribera, Cullera, Algemesí, Fortaleny, Polinyà del Xúquer, Riola, Sueca i Benicull. La qualificació de situació 0 s'activa quan les dades meteorològiques assenyalen la inminencia d'inundacions que poden implicar perill per a les persones i els béns.

Cal apuntar que el CCE també ha decretat l’alerta, situació 2, del pla d'Inundacions pels danys que puguen produir possibles desbordaments en el Baix Segura a causa del temporal de llevant que afecta el País Valencià.
 

 
next