Diari La Veu del País Valencià
El gerent de Divalterra Víctor Sahuquillo cessa ‘irrevocablement’ del seu càrrec

EP / València.

El gerent de Divalterra, Víctor Sahuquillo, ha cessat aquest dimecres “irrevocablement” del càrrec i ha pagat les dietes qüestionades, encara que ha lamentat que “per un error personal” que assegura que ha assumit “des del primer moment”, s’haja “orquestrat” per determinats partits polítics una campanya en contra seua.

Segons ha pogut saber Europa Press, Sahuquillo ha pagat dietes per 252 euros i ha presentat la seua decisió d’abandonar el càrrec. Ha comentat que no ha comès “cap irregularitat”, però que ha decidit abandonar el càrrec “perquè no se seguisca utilitzant aquest assumpte per a intentar perjudicar la imatge i el projecte polític que encarna Jorge Rodríguez, cosa que no estic disposat que continue”.

“Lamente que per un error personal que he assumit des del primer moment i he esmenat quan ha sigut possible, s’haja orquestrat per part de determinats partits polítics una campanya inquisitorial en contra meua”, ha subratllat Víctor Sahuquillo.

El passat 18 de novembre es va donar a conèixer que un informe d’un auditor intern de Divalterra, l’antiga Imelsa, que va detectar “incidències” en l’actual gestió de l’ens i va qüestionar, entre altres assumptes, fraccionament de contractes i la inclusió de begudes alcohòliques com a dietes, que apuntarien Sahuquillo, segons va denunciar el PP en la Diputació.

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, va assenyalar aquest mateix dimarts que no veia “cap motiu objectiu” perquè Víctor Sahuquillo “no puga estar” en la nova etapa de l’empresa pública que està plantejant la corporació provincial perquè pot haver comès “una torpesa” amb les factures de les seues dietes però no hi ha hagut “corrupció”, tal com va informar La Veu en aquest enllaç.

Per la seua banda, Compromís en la Diputació va avançar el passat mes de novembre que exigiria a la Presidència de la corporació provincial posar “punt final” a les pràctiques que ha va revelar l’informe de l’auditor en Divalterra.

De la mateixa manera, Esquerra Unida i València en Comú, socis del PSPV i Compromís en el Govern de la Diputació de València, van expressar aquest dimarts el seu “malestar” per “els últims escàndols” relacionats amb l’empresa pública i per “com s’està actuant”. Per açò, van advertir que el camí que s’ha de seguir és la liquidació de Divalterra, assumint la Diputació els serveis i el personal de l’empresa, especialment quant a les brigades forestals.

Comparteix

Icona de pantalla completa