Diari La Veu del País Valencià
Mulet viatja per una Radial 3 deserta ‘per a la qual sí que hi ha diners’
RedactaVeu / València

“Per a aquesta autopista sense trànsit sí que hi ha diners per al rescat. En canvi, per a l’AP7, que utilitza moltíssima gent, no hi ha diners”.

La denúncia l’ha fet el senador de Compromís Carles Mulet, en un vídeo del seu viatge en cotxe, aquest dimarts, des de Castelló de la Plana fins a Madrid passant per la Radial 3 per tal de mostrar i de denunciar l’aspecte fantasmagòric pel que fa la presència de vehicles en una de les autopistes que el Govern espanyol preveu rescatar amb prop de 5.000 milions d’euros, enfront d’altres com l’AP7, “que estava de gom a gom aquest mateix matí” i que “no descarten tornar a privatitzar”.

Mulet assegura, durant el vídeo, que aquest dimarts els “ha tocat” vindre en cotxe “perquè sabeu perfectament quina és la comunicació precària que hi ha entre Castelló i Madrid”, per la qual cosa “resulta més econòmic i més ràpid vindre en cotxe”, tot i que, recorda, “som ferms defensors del transport públic”.

El senador nacionalista mostra l’absència total de vehicles durant el seu recorregut per la Radial 3, “una autopista deficitària i a la qual el rescat no feia cap tipus de falta”, enfront d’altres com l’AP7 “que, quan hem eixit de casa, aquest matí, estava de gom a gom, plena de camions i plena de trànsit”.

Comparteix

Icona de pantalla completa