Puig, feliç per la decisió de Mercadona de construir el nou bloc logístic a Parc Sagunt

El president ha celebrat que siga una empresa valenciana la primera que aposta "amb força" per aquest parc empresarial, que es trobava "absolutament bloquejat"
8 desembre 2016 01:00h

RedactaVeu / Sagunt.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mostrat la seua confiança que la decisió de Mercadona de construir un nou bloc logístic en el parc empresarial Parc Sagunt, servisca com a "motor d'atracció" perquè altres empreses decidisquen instal·lar-se en aquesta localització.

El cap del Consell s'ha pronunciat en aquests termes després de conèixer que el Consell d'Administració de Parc Sagunt ha aprovat adjudicar la parcel·la Z-2 d'aquest parc empresarial a Mercadona per 24,1 milions d'euros.

Per a Puig, es tracta d'una notícia "extraordinàriament positiva" perquè demostra la fortalesa de l'escenari d'"honradesa, diàleg i estabilitat" que promou el Consell. Així mateix, ha celebrat que siga una empresa valenciana la primera que aposta "amb força" per Parc Sagunt, un parc que es trobava "absolutament bloquejat" i que, segons ha dit, l'actual Govern valencià ha aconseguit desbloquejar.

Tot açò és una mostra que "l'economia valenciana està seguint una bona estratègia", ha indicat Puig, que ha assegurat que ara és necessari continuar "donant-li la major força possible".
 

La Veu
 
next