Diari La Veu del País Valencià
Les ‘feretes de la casa’ tornen a tindre el seu festival de cançons, teatre i balls

RedactaVeu / València.

Aquest Nadal torna el festival de música, teatre, llibres i cultura popular Feretes i Cançonetes, que aquesta segona edició es celebrarà al Palau de la Música de València, els dies 28 i 29 de desembre.

La ‘gran festa de les feretes valencianes’ comptarà amb l’actuació de Pep Gimeno ‘Botifarra’, Scuraplats i la banda del drac, Sedajazz infantil, Domisol sister, Auxili, The Pengüins, Dani Miquel, Atupa, Sènior i el cor brutal, Tortel, Judith Nedermann, Rondaballs, Trobadorets, les Rondalles de Pot de Plom, The Ramonets, Marcel el Marcià i Marieta Ganduleta, segons consta en el cartell publicat pels organitzadors a les xarxes. Així mateix, pel que fa als tallers, tindran lloc activitats de balls i jocs tradicionals, altres relacionades amb el circ, malabars, muixerangues, etc., així com la fireta d’editorials per donar cabuda també a la lectura.

Segons informen, les entrades (que es posaran a la venda al Palau) tenen un preu de cinc euros per persona i dia, això sí, cada adult que vulga anar-hi ho ha de fer “acompanyat per una fereta”.

Comparteix

Icona de pantalla completa