Diari La Veu del País Valencià
El Llevant perd en Montilivi i veu en perill el seu liderat (2-1)
Javier Cid / València.

El Llevant va perdre contra el segon classificat, el Girona, que es queda solament a un punt dels valencians, els quals tenen un partit menys i veuen com després de moltes jornades com a líders, el Girona els assesta un colp per apropar-se al lideratge. El conjunt català va ser millor en quasi tot l’encontre enfront d’un Llevant que solament va albergar alguna esperança amb el gol de Rafael en els instants finals.

El partit va començar amb el conjunt local dominant encara que sense crear massa perill. L’entrada a l’onze inicial d’Espinosa no es notava i era Natxo Insa el més destacat dels valencians, ja que frenava qualsevol intent català. A poc a poc, el Llevant anava clavant-se en el partit i Jason va estar a punt d’avançar els visitants amb un fort dispar que se’n va anar a la dreta de la porteria gironesa.

Al fil del descans i quan millor pareixia estar el Llevant, després d’una pèrdua de pilota per falta d’atenció de Postigo, Longo es va avançar a Raúl Fernández en un centre des de la dreta de Granell i posava en avantatge els locals. El Llevant estava obligat a reaccionar en la segona part.

Així, els valencians van eixir forts en la segona part, buscant el gol de la igualada, però no aconseguien crear massa perill a la porteria de René. No obstant això, el Girona es mostrava molt segur en defensa i el Llevant no aconseguia trencar la xarxa defensiva. Així, queien els minuts i els locals cada vegada estaven més còmodes. El partit se’ls va posar totalment de cara quan, després d’una innecessària falta lateral, Ramalho feia el segon gol local i deixava l’avantatge certificat.

El Llevant va intentar, amb més cor que cap, la igualada però no generava perill suficient i solament amb l’entrada de Rafael va tindre dos bones ocasions. La primera no la va aconseguir connectar després d’una bona acció de Roger i la segona va acabar en gol després d’un rebuig. El descompte va donar alguna esperança d’empat però, finalment, va ocasionar la derrota i posar en perill lideratge. Toca alçar de nou el cap.

Fitxa tècnica:

2 – Girona: René; Coris (Cifuentes, min.54), Pablo Marí, Alcalá, Ramalho, Aday; Pere Pons, Borja García (Cristian Herrera, min.34), Granell; Portu; i Longo (Ruben Alcaraz, min.78).

1 – Llevant: Raúl; Pedro López (Rafael, min.74), Postigo, Chema, Toño; Campaña, Nacho Insa (Victor Casadesús, min.59), Jason, Espinosa, Morales (Rubén García, min.68); i Roger.

Gols: 1-0: Longo, min.44. 2-0: Ramalho, min.70. 2-1: Rafael, min.89.

Àrbitre: De la Fuente Ramos (Comitè de Castella i Lleó). Va mostrar targeta groga a Borja (min.23), Chema (min.23), Longo (min.37), Granell (min.40), Natxo Insa (min.56), Pedro López (min.58), Campaña (min 79), Roger (min.91), Aday (min.92), Postigo (min.93) i Casadesús (min.94).

Incidències: Partit corresponent a la dessetena jornada de la Segona Divisió disputat a l’estadi de Montilivi davant 6.086 espectadors.

Comparteix

Icona de pantalla completa