Diari La Veu del País Valencià
Se suspèn la ‘Crida a la Humanitat’

Europa press / València.

La Junta Central Fallera (JCF) ha ajornat per a la setmana vinent la ‘Crida a la Humanitat’ a causa de les pluges i “per motius de seguretat, davant els efectes de l’aigua en la instal·lació elèctrica i la impossibilitat d’utilitzar en les condicions desitjades els efectes de llum i so”.

L’organització ha explicat aquest diumenge sobre les 14.30 hores a través del seu compte de Facebook que confirmarà la data exacta per a la celebració “quan les previsions meteorològiques es mostren més favorables”.

No obstant açò, la recepció en el Palau de la Generalitat es manté segons el previst, a les 17 hores. La JCF ha agraït als ciutadans “la comprensió davant la necessitat d’aquest ajornament”.

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha assenyalat a través de la mateixa xarxa social que “els tolls d’aigua fan que no siga segur el dispositiu electrònic de la Crida” i ha subratllat que la seguretat està “per sobre de tot”.

Falla Patrimoni. Foto: PLV.

Aquesta Crida forma part de la celebració del reconeixement de les festes josefines com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco i estava previst que començara a les 18.30 hores del diumenge, als peus de les Torres dels Serrans de València. L’acte incloïa un espectacle piromusical a càrrec de l’empresa valenciana Ricardo Caballer (Ricasa).

Comparteix

Icona de pantalla completa