Diari La Veu del País Valencià
L’artista faller Miguel Hache passa per La Represa per celebrar el Patrimoni de la UNESCO

RedactaVeu / Godella.

La Represa, el programa d’entrevistes de Ràdio Godella per a la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, ha volgut sumar-se a les celebracions de la proclamació de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la UNESCO amb una original entrevista. El convidat d’aquesta setmana és Miguel Hache, artista faller de València que està especialitzat en cadafals infantils.

Miguel és un dels grans renovadors de l’estètica fallera. Ha introduït referències estètiques noves en un món que, en l’última dècada, ha destacat per l’immobilisme. Miguel Hache, llicenciat en Belles Arts, combina l’art d’avantguarda amb estètiques de carrer com el grafit en les seues obres, aconseguint uns resultats artísticament rellevants. És aquesta potència estètica la que fa que la festa fallera siga cada vegada millor valorada pel que fa a la seua vessant cultural.

La Represa és un programa de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes enregistrat a Godella i que s’emet, entre d’altres, a les ràdios de Mislata, Picassent, Alzira, Cocentaina, Altea i les ràdios universitàries de la UPV i la UJI.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa