Diari La Veu del País Valencià
Íñigo Errejón: ‘Els Països Catalans són una unitat lingüística i cultural’

RedactaVeu / València.

Íñigo Errejón va respondre de manera clara i rotunda a Àngels Barceló quan aquesta li va preguntar: “Països Catalans sí o no?”, ja que el portaveu en el Congrés espanyol de Podemos va dir clarament que per a ell aquest territori és “una unitat lingüística i cultural”, concepte que va remarcar dient que li semblava que en això “no hi ha discussió”. Però Errejón va anar més enllà i va especificar que depèn “només de la voluntat de la seua gent i dels seus territoris” decidir si aquesta unitat lingüística i cultural passa a ser també una unitat política. Podeu veure-ho al vídeo inclòs en aquesta notícia.

Aquesta pregunta era una de les que la periodista Àngels Barceló va fer a Íñigo Errejón en el programa, estrenat aquesta temporada a TV3, “Fora de sèrie”, en què un professional que ha passat per la televisió pública catalana i que ara ja no en forma part, torna a casa per fer una entrevista molt especial, ja que són aquests referents de la comunicació els qui trien a qui entrevistar. Si voleu veure l’entrevista a Errejón al complet podeu fer-ho al següent enllaç.

El programa va donar el tret d’eixida amb Andreu Buenafuente entrevistant Carles Puigdemont, també hi han passat Jordi Basté i Gerard Piqué o Júlia Otero i Anna Gabriel.

Comparteix

Icona de pantalla completa