Diari La Veu del País Valencià
Un rellotge infantil amb GPS per saber on estan els fills
RedactaVeu / València

L’empresa valenciana MyWigo ha llançat un rellotge intel·ligent per a xiquets amb localitzador GPS que permetrà als pares conèixer en tot moment la ubicació dels seus fills. El rellotge és un nou complement de la gamma MyWigo destinat a les famílies amb la finalitat de “contribuir a la tranquil·litat dels pares i la seguretat dels més xicotets”, segons l’empresa.

El rellotge intel·ligent Wakid està dirigit a famílies amb xiquets d’entre 4 i 10 anys. Per açò, a més de complir amb les funcions de rellotge i telèfon, compta amb un localitzador que combina tecnologia WIFI, GPS i LBS, des del qual, mitjançant l’aplicació ‘WeCare’, els pares podran configurar els llocs que consideren segurs, com el col·legi, la casa dels avis o qualsevol altre lloc de confiança.

Si el menor ix d’aqueixa zona segura, l’aplicació envia un mapa de senyal al telèfon mòbil dels pares amb la seua ubicació exacta i trajecte realitzat. També en matèria de seguretat, Wakid disposa d’un botó SOS des del qual el menor pot fer una telefonada d’emergència a un contacte, establit prèviament des de l’aplicació, en cas d’urgència. Pel que es refereix a la seua funció de telèfon intel·ligent, permet també rebre i realitzar trucades, podent gravar fins a 10 nombres de familiars o amics als quals el menor podrà telefonar.

Un dels “punts forts”, destaquen els responsables del disseny, és que es presenta com un dispositiu molt complet. A més de les funcions descrites compta amb enviament de missatges de text i de veu a través d’un senzill xat en el qual solament és necessari mantenir premut un botó, a manera walkie-talkie. També inclou la funció d’escolta remota, gràcies a la qual pots sentir des de l’aplicació el so ambient gravat pel micròfon en temps real.

Finalment, des del dispositiu també es podran realitzar altres funcions com accedir a jocs, connectar amb altres terminals via Bluetooth i programar alarmes. La durada de la seua bateria és un altre avantatge, ja que pot estar encès fins a set dies en repòs, afegeixen.

“Amb MyWigo Wakid volem entrar en el sector de productes destinats a les famílies”, explica Pablo Llopis, CEO de MyWigo. “Sabem que comptem amb un rellotge intel·ligent que pot ajudar els pares, ja que no hi ha un moment més angoixant per a ells com quan el seu fill desapareix de la seua vista un instant en el parc o en un centre comercial. Wakid de MyWigo els auxilia en aquests casos”, conclou Llopis.

Per al 2017, està prevista la comercialització d’aquest rellotge en altres països d’Amèrica llatina, on actualment MyWigo té presència i, també, països del nord-oest d’Europa, com ara Islàndia.

Comparteix

Icona de pantalla completa