Diari La Veu del País Valencià
Jordi Sebastià i Enric Nomdedéu s’adhereixen al Manifest per Gent de Compromís

RedactaVeu / València.

Dilluns es feia públic el Manifest 12-D, tal com informava La Veu, on un grup de cinquanta militants a títol individual demanen amb aquest document i una acció que es reconega el funcionament intern de Gent de Compromís, el grup d’afiliats que no militen en cap partit, sinó directament en la Coalició i que són vora 900 persones.

Així doncs, tres dies després del Manifest 12-D, segons han informat els impulsors a través d’un comunicat “ja suma més de 300 adhesions”. Continuen indicant que “independentment de la seua afiliació, la militància està responent de forma espectacular i el ritme d’adhesions no només no s’atura, sinó que en la vesprada de dimecres arribaren en menys d’una hora 25 adhesions, la majoria d’aquestes, de les Comarques del Sud”. Així trobem noms de “rellevància que s’han sumat”, com fan constar, “l’eurodiputat Jordi Sebastià, la diputada al Congrés, Marta Sorlí, els regidors de la ciutat de València Carlos Galiana i Consol Castillo, el regidor de Castelló de la Plana, Enric Porcar, la regidora de Gandia, Laura Morant i el secretari Autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu”. En el mateix sentit, apunten que el “degoteig de regidors” que s’estan adherint és “important”.

Per altra banda, indiquen els impulsors que “alguns militants d’Iniciativa del Poble Valencià han rebut impediments per part d’Iniciativa” asseguren els impulsors consultats per aquest diari sobre aquest afer. Afegeixen que “fan incompatible la militància (en Iniciativa) amb l’adhesió al manifest, ja que no volen donar-nos l’espai, ens volen fora, o com estem que no pintem res”.

Verds-Equo, partit minoritari de la coalició, “també aporta signants” un fet que, a parer dels impulsors, “demostra que s’està superant l’esperit de pertinència a un partit i comença a imposar-se la unió de totes i tots dins d’aquest projecte comú”.

“Tanmateix, la coordinadora de Joves-PV va reunir-se ahir de vesprada d’urgència per tal d’abordar la situació de Gent de Compromís” i, a hores d’ara, no ha transcendit cap informació, no obstant això, els impulsors “continuen treballant per continuar endavant amb el projecte”.

Comparteix

Icona de pantalla completa