Diari La Veu del País Valencià
Més de 200 signatures en favor dels drets de Gent de Compromís

RedactaVeu / València.

En menys de 24 hores, més de 200 persones, entre militants de Compromís en qualsevol de les seues branques i simpatitzants, s’hi han suma’t a la iniciativa “Manifest 12-D”, que demana més democràcia interna dins de la coalició i que es respecte l’estructura de Gent de Compromís.

El síndic a les Corts Valencianes Fran Ferri, les diputades Marian Campello, Mònica Àlvaro i Isaura Navarro, els diputats Josep Nadal i Jordi Juan, alcaldes, regidors i una gran quantitat de càrrecs orgànics, com ara el Secretari d’Organització de Joves-PV, Quique Castelló, han donat suport a la proposta dels independents de Compromís.

“Volem destacar l’heterogeneïtat dels signants, la qual cosa demostra que Compromís està més viu que mai i que cap partit, persona, col·lectiu o organització pot imposar-se per damunt de la resta. Les decisions s’han de prendre de forma consensuada”, assenyalen des de Gent de Compromís.

Els promotors del manifest “estem desbordats per l’allau d’adhesions i profundament satisfets de com estan desenvolupant-se els esdeveniments. Amb una actitud totalment pacífica, però reivindicativa, de totes i tots els implicats, reclamem un senyal inequívoc que el missatge de la militància ha sigut escoltat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa