Diari La Veu del País Valencià
El Palmar, el Perellonet i el Saler se sumen a les reivindicacions per les obres de la CV-500

EP / València.

Les associacions de veïns afectades per les obres de la carretera CV-500, el Palmar, el Perellonet i el Saler, s’han sumat a la manifestació convocada per a l’1 de desembre en contra d’aquests treballs, segons ha informat la Federació d’Associacions de Veïns en un comunicat.

Aquesta protesta ha sigut convocada per diverses entitats del Perelló per a l’1 de desembre a les 11 hores en la plaça de l’Ajuntament de València i el Palau de la Generalitat.

L’entitat ha recordat que es tracta d’unes obres iniciades per la Conselleria d’Infraestructures en coordinació amb l’Ajuntament de València i ha precisat que consisteixen “en la construcció de ressalts en la zona del Perellonet” i en l’”estrenyiment de la calçada i carril bici”.

Així mateix, les entitats veïnals que s’han unit a la manifestació participaran dilluns que ve en una reunió informativa que se celebrarà a les 19 hores en els cinemes Avinguda del Perelló. En aquesta trobada es donaran detalls de la mobilització.

“Nul·la informació”

La Federació d’Associacions de Veïns ha indicat que “totes les associacions veïnals de València han coincidit a argumentar la nul·la informació de les obres que s’estan desenvolupant com a principal motiu per a sumar-se a la protesta”.

Igualment, ha apuntat que “en el cas del Perellonet han exigit que s’eliminen els guals i els estrenyiments executats i que s’habiliten passos de vianants i semàfors amb polsador al costat de les parades d’autobús”.

Per la seua banda, els veïns del Palmar han demanat “que es revertisca tot el que s’ha fet i que s’estudien mesures alternatives que s’hauran de consensuar amb les diferents entitats ciutadanes”. Els residents del Saler han sol·licitat “una reducció de la velocitat en la carretera a l’altura del municipi i mesures de seguretat per a poder accedir al port” d’aquesta zona.

Reunió amb la conselleria

Finalment, aquestes entitats veïnals, juntament amb representants de la Federació d’Associacions de Veïns es reuniran dimarts que ve amb la Conselleria d’Infraestructures “per a conèixer de primera mà el detall de les actuacions”.

Comparteix

Icona de pantalla completa